Sierteelt

Stolker Plants B.V.

Stolker Plants B.V.

Quality Traders Boskoop

Stolker Plants B.V.
Rijneveld 44
2771 XT Boskoop

Sierteelt

Stolker Plants B.V.

Quality Traders Boskoop - Holland 

Stolker Plants B.V.
Stolker Plants uit Boskoop is een jong dynamisch familiebedrijf die bomen en planten exporteren naar meer dan 10 landen in Europa. Opgericht in 2007 maar met jarenlang ervaring zijn wij in staat om de volgende kernpunten waar te maken:

Gemak
Via Stolker Online Shopping kunt u gemakkelijk u totale tuinplanten bestelling doen. Wij hebben een actueel assortiment van tuin en seizoens producten. Kleine aantallen is bij ons dan ook geen probleem! Wij begrijpen dat u liever mooie verse planten verkoopt dan dat u met grote voorraden blijft zitten.

Persoonlijke aandacht
Een aantal keer per jaar gaat Stolker Plants met een monster bus naar de klanten toe. Wij laten u dan de laatste trends en ontwikkelingen zien en wat wij als kwaliteits norm hebben. Uiteraard houden wij u ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de webshop via een fotopagina per e-mail.

Kwaliteit
Een goede presentatie en een heldere frisse uitstraling zijn erg belangrijk. Stolker Plants werkt graag met u mee om de perfecte sfeer en uitstraling te creëren in uw bedrijf! Voor meer informatie kunt u kijken in Menu Verkoop Presentatie.

Service
Wij zijn erop gericht om altijd snel en volgens afspraak te kunnen leveren. U heeft daarbij de keuze uit een groot aantal mogelijkheden wat betreft assortiment, mixkarren, levertijd, potmaten, verkoopklaar afleveren, eindprijs barcode-etiket en verpakking. Bij verzending van onze producten werken wij samen met een gespecialiseerde vervoerder van cc karren en zorgen wij ervoor dat uw bestelling op tijd bij u afgeleverd wordt.

Wat kunnen wij u bieden?
Wij kunnen u voorzien van hét totale sortiment van:

- Heesters
- Coniferen
- Klimplanten
- Waterplanten
- Kamerplanten
- Perkgoed
- Kuipplanten
- Seizoensartikelen

Reacties op:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Nieuws

  • Nieuws over Stolker Plants B.V.
  • Geen nieuwsberichten gevonden