« Vorige - Volgende »

Gerben en Joran winnen tafeltennistoernooi OKT

2 januari 2019 - 18:17  •  P.M. Lenssinck  •  reacties

Gerben en Joran winnen tafeltennistoernooi OKT

Afgelopen zaterdagmiddag vond voor de tweede keer het OKT van Tafeltennisvereniging Reeuwijk plaats. OKT…? Het Olympisch Kwalificatie Toernooi? Hebben die Reeuwijkers het wat hoog in de bol? Nee hoor, OKT staat bij TTV Reeuwijk voor het Ouder-Kind-Toernooi. Mét een olympische gedachten, want meedoen is belangrijker dan winnen, dat dan weer wél.

Achttien koppels stonden achter de tafel, vaders met dochters, moeders met (stief)zonen, opa’s met kleinkinderen. Volwassen leden met hun vader of moeder, opa of oma had ook mogelijk geweest, maar die combinaties hadden zich niet gemeld.

Alle koppels speelden drie wedstrijden, die op basis van loting waren ingedeeld. Waren vorig jaar Martin en zoon Corné Verschuure zeer op dreef, dit keer was het glashelder dat Gerben en zoon Joran Glas met de prijzen naar huis gingen. 

Dat tafeltennis hongerig maakt, bewees de aanval op de broodjes knakworst, saté en kommen erwtensoep na afloop. Een mooi evenement weer van Tafeltennisvereniging Reeuwijk, dé tafeltennisvereniging van Bodegraven, Boskoop én Reeuwijk!

Fotograaf: Paul Lenssinck