« Vorige - Volgende »

Frank de Boer reikt prijzen uit bij Luilaktoernooi

16 mei 2018 - 09:21  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Frank de Boer reikt prijzen uit bij Luilaktoernooi

Stichting Luilakvoetbal Boskoop heeft voor het 63ste toernooi Frank de Boer gestrikt als prijsuitreiker. De voormalig topvoetballer zal op zaterdag 19 mei na het jaarlijkse Luilaktoernooi de prijzen overhandigen aan de deelnemende teams.

De Boer maakte als voetballer furore bij onder meer Ajax en Barcelona, clubs waar hij in zijn actieve loopbaan vele prijzen mee won. Tevens kwam de inmiddels 47-jarige De Boer 112 keer uit voor het Nederlands elftal. Na zijn actieve loopbaan vierde hij ook als trainer successen met Ajax, om vervolgens nog in het buitenland trainer te worden bij Internazionale en Crystal Palace.

Het bestuur van de Stichting Luilakvoetbal Boskoop is trots op het vastleggen van De Boer, een zowel bij jong als oud aansprekende naam die prima past in het inmiddels flinke rijtje eregasten die de laatste decennia acte de présence gaven. In zijn rol als prijsuitreiker is Frank de Boer de opvolger van freestylevoetballer Soufiane Touzani, die vorig jaar de prijzen uitreikte.

De prijsuitreiking met De Boer als eregast zal rond 12.30 beginnen en ongeveer een uur in beslag nemen.

Elfhonderd kinderen
Dit jaar hebben zich 104 teams ingeschreven voor het Luilaktoernooi, hetgeen neerkomt op zo'n elfhonderd jongens en meisjes variërend van de leeftijden zes tot en met achttien. Opvallend is dat er meer meisjesteams hebben ingeschreven dan jongensteams. Bovendien is besloten de speelduur van de wedstrijd weer langer te maken, in plaats van twaalf minuten zullen de wedstrijden nu een kwartier in beslag nemen. Het gehele programma van het nieuwe toernooi is al te vinden op de website.

Op 19 mei zal om 03.00 uur het toernooi officieel in gang geschoten worden. Vanaf die eerste balomwenteling zal er continu op acht velden gevoetbald worden tot en met 12.00 uur, waarna de prijsuitreiking het traditionele slotakkoord is van het 63ste toernooi is.

Fotograaf: VI Images