« Vorige - Volgende »

Sportprijzen uitgereikt tijdens het Alphens Sportgala

10 februari 2018 - 19:26  •  Alphens.nl  •  reacties

Sportprijzen uitgereikt tijdens het Alphens Sportgala

DaniŽl Knegt (paratriatleet) en Julia Remmerswaal (hockey) zijn vrijdagavond verkozen tot Sportman en Sportvrouw van het Jaar van de gemeente Alphen aan den Rijn. De prijzen werd uitgereikt tijdens het Alphens Sportgala bij Avifauna.

Voor de titels waren ook Milos Filipovic, Sammy Wagensveld, Sanne Veldkamp en Melinda Ozcan genomineerd.

De prijs voor Sportploeg van het Jaar ging naar Alphense Boys 1. De andere genomineerden waren ARC JO19-1 en HCA JB1. Schaatser Daan Spruit kreeg voor het tweede jaar op rij de prijs voor Sporttalent van het Jaar uitgereikt. Ook Amber van der Hulst en Maarten Reyneveld waren genomineerd. AZC, HCA en Kassem Gym maakten kans om uitgeroepen te worden tot Sportvereniging van het Jaar. Uiteindelijk wist HCA de prijs in de wacht te slepen.

Wethouder Michel du Chatinier, te vinden in de jury tijdens het Sportgala, sprak via social media zijn lof uit voor het evenement. "Complimenten aan Stichting Trots op Sport in Alphen en partners voor het geweldige Sportgala, editie 2017. Sportprominenten & Wall Of Fame genomineerden, allemaal van harte gefeliciteerd!", aldus de wethouder.

Fotograaf: Sportgala Alphen
Tags: sportgala