« Vorige - Volgende »

Openluchtzwembad De Hazelaar opent het buitenbad

26 april 2016 - 09:47  •  Alphens.nl  •  reacties

Openluchtzwembad De Hazelaar opent het buitenbad

Het is lente en we kunnen alweer heerlijk van de zon en warmere temperaturen genieten. Het duurt dan ook niet lang meer voor we een eerste duik in het zwembad kunnen nemen. Eind april opent zwembad De Hazelaar in Hazerswoude-Dorp als vanouds weer haar buitenbad. Ook dit jaar kun je er een (gezins)abonnement aanschaffen zodat je de gehele zomer heerlijk kan zwemmen en zonnen bij De Hazelaar!

Vanaf zaterdag 30 april is het openluchtzwembad geopend. De vrijwilligers hebben alweer het nodige werk verricht de laatste tijd. De Hazelaar is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen en hoopt op veel zonnige en gezellige dagen bij het buitenbad.

Alles voor een dagje uit
De buitenaccommodatie van De Hazelaar biedt alles voor een heerlijk dagje uit. De buitenbaden zijn zo ingericht dat iedereen er plezier van heeft, van jong tot oud met of zonder diploma. Nadat je verkoeling hebt gezocht in de baden kun je terecht op terras aan het zwembad of op de zonneweide.

Even rustig een boekje lezen of juist lekker even spelen en sporten. Voor de kleintjes zijn er speeltoestellen en voor de oudere kids hangt er een volleybalnet en staan er doelen opgesteld. En ook aan de innerlijke mens is gedacht, haal een verkoelend drankje of een lekkere snack bij het winkeltje.

Kortom: Zwembad De Hazelaar biedt alles voor een actieve of ontspannende dag voor jong en oud.

 

Zomerabonnement
Net als elk jaar biedt De Hazelaar een zomerabonnement aan. Hiermee kun je zeer voordelig de hele zomer genieten van de faciliteiten. De voorverkoop van de abonnementen loopt tot 6 mei. In die voorverkoop ontvang je ruim 10% korting op het abonnement! Er zijn diverse abonnementen mogelijk. Het buitenbad is geopend van 30 april tot 28 augustus 2016.

Kijk voor de tarieven en de mogelijkheden op de website van Zwembad De Hazelaar.

Fotograaf: Josh Walet