« Vorige - Volgende »

Twee mannen aangehouden in verband met drugshandel

28 mei 2019 - 15:39  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Twee mannen aangehouden in verband met drugshandel

Afgelopen donderdag heeft de politie twee Boskopers van 24 en 33 jaar aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. Vijf afnemers van de drugs waren eveneens aangehouden, maar zijn inmiddels vrijgelaten.

Begin dit jaar heeft de politie een onderzoek gestart naar de vermoedelijke handel in drugs door de twee verdachten. Zij ontvingen diverse meldingen en verklaringen van anonieme tipgevers. Naar aanleiding van het onderzoek bleek dat de twee handelde in Boskoop, Waddinxveen, Gouda en Bodegraven. Dit onderzoek leidde naar een actiedag die afgelopen donderdag 23 mei werd uitgevoerd. Hierbij werd bevestigd dat er in drugs werd gehandeld op het Raadhuisplein in Boskoop, bij de actie zijn vijf afnemers aangehouden. Bij de actie werd een gebruikershoeveelheid drugs in beslag genomen, vermoedelijk cocaïne. Rond middernacht zijn de afnemers weer vrijgelaten door de politie.

De twee mannen die verdacht worden van de handel in de drugs zijn aangehouden, de handelsvoorraad die één van hen in bezit had is in beslag genomen. De politie heeft in een woning aan de Voorofscheweg een huiszoeking gehouden. Beide mannen zitten nog vast voor verhoor.

Als bewoner kan je overlast ondervinden van drugsgebruik in de omgeving en het dealen in drugs. De handel van drugs is illegaal en geweld komt hier veel bij voor, ook onschuldige mensen kunnen hier het slachtoffer van worden. De politie roept op om contact op te nemen via 0900-8844 als je een vermoeden hebt van drugshandel. Via 0900-7000 kun je anoniem tips melden bij de politie.