« Vorige - Volgende »

Getuigen gezocht van inbraak Elzenhout

9 november 2015 - 09:56  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Getuigen gezocht van inbraak Elzenhout

In de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 november is er bij een woning aan de Elzenhout in Boskoop ingebroken. De inbreker(s) gingen ervandoor met een kussensloop gevuld met ontvreemde eigendommen. Een aantal spullen zijn later teruggevonden op de dijk achter de kinderboerderij, de rest is met de dief verdwenen.

De inbreker heeft op meerdere plekken geprobeerd het huis binnen te komen. Dit is uiteindelijk gelukt via de achterdeur, naast de buurtpreventie sticker. De schuldige heeft onder andere een wit en zilverkleurig kluisje meegenomen. De kluisje is met geweld geopend en achtergelaten op de dijk. De spullen zijn meegenomen in een sloop met blauwe blokjes erop. De inbreker is er vermoedelijk lopend of op de fiets vandoor gegaan.

De familie heeft zelf via Facebook al een oproep gedaan „Er zijn een aantal spullen waaronder een setje guldens, deel voor aanvraag rijbewijs en losgeld en de enveloppen met mijn naam uit mijn kluisje gedumpt bij het nieuwe bruggetje op de dijk waar even een bankje heeft gestaan. Heeft iemand gezien wie hier een wit en een zilverkleurig kluisje (van colin) heeft geopend met geweld? (sleutels hebben we nog) of rondliep met een sloop met blauwe blokjes? Ook is Dennis zijn trouwring weg (geel en witgoud) en helaas nog wel meer spullen. Mocht iemand iets zien op bv marktplaats horen we het ook graag.”

Er wordt gezocht naar getuigen die iemand hebben gezien met de kluis of de sloop. Ook als je iets anders verdachts hebt gezien, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Fotograaf: Josh Walet