« Vorige - Volgende »

Avondje uit voor Rode Kruis-vrijwilliger Rob uit Alphen

28 december 2018 - 10:57  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Avondje uit voor Rode Kruis-vrijwilliger Rob uit Alphen

Een verrassing van het VriendenFonds van de VriendenLoterij voor Rob van Dam (73) uit Alphen aan den Rijn. Hij was een van de honderd vrijwilligers en donateurs die als bedankje voor zijn steun samen met een introduce naar het ‘Holland Zingt Kerst' mocht.

Monique Timmermans, interim Hoofd Vrijwilligersmanagement & Opleidingen bij het Rode Kruis, vertelt waarom Rob deze avond had verdiend: "Rob is al jarenlang actief als vrijwilliger en staat altijd voor iedereen klaar. Hij werkt hard als logistiek coördinator in het magazijn in Boskoop en zet altijd dat stapje extra, zelfs nu hij wat ouder wordt. Daarom heeft hij een avondje uit meer dan verdiend." 

Rob was blij verrast: "Ik doe dit vrijwilligerswerk omdat ik wat wil betekenen voor anderen en daar voldoening uithaal. Dat ik daar op deze manier waardering voor krijg is prachtig. Ik heb een bijzondere avond gehad, samen met mijn dochter (41). Het hoogtepunt voor mij was toch wel Trijntje Oosterhuis en Anita Meijer. Deze avond is wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!"

Fotograaf: Pexels