« Vorige - Volgende »

Boskoopse Diana op ereplaats bij Ajax - Willem II

6 november 2018 - 15:20  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Boskoopse Diana op ereplaats bij Ajax - Willem II

Diana (37) uit Boskoop zag zaterdag de wedstrijd Ajax-Willem II in de Amsterdam ArenA van wel heel dichtbij. Zij won in de trekking van de VriendenLoterij een plaats op een speciale Fieldseat: een luxe, pluche stoel direct aan het veld. Samen met haar man, zoon en de buurjongen zag Diana hoe Ajax met 2-0 won van Willem II.

Diana: "We zijn allemaal Ajax-fans en ook weleens bij een wedstrijd geweest, maar met z'n vieren is dat best duur. Echt leuk dat dat nu mogelijk was, en helemaal op zo'n bijzondere plek! Dit maak je nooit mee. Een geweldige prijs om te winnen. We zijn echt in de watten gelegd!"

VriendenLoterij
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van Ajax is een van de meest gesteunde jeugdopleidingen van de VriendenLoterij en ontving dit jaar een bijdrage van ruim 1,2 miljoen euro.

De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Fotograaf: Pexels