« Vorige - Volgende »

Seniorenrit Rotaryclub Boskoop weer een succes

10 oktober 2017 - 09:43  •  W. Kroes  •  reacties

Seniorenrit Rotaryclub Boskoop weer een succes

De Rotaryclub Boskoop hield op 7 oktober haar Seniorenrit. 76 Boskoopse bejaarden waren te gast bij de club, die 26 chauffeurs leverde en evenzoveel auto's, waarvan één geschikt voor rolstoelvervoer. Daarnaast was er een Rode Kruis rolstoelauto voor vier rolstoelgebruikers. Deze seniorenrit wordt jaarlijks gehouden, dit jaar was de de 45e keer.

De rit voerde door het gebied tussen Kromme Rijn en Lek via Wijk bij Duurstede en Amerongen, vervolgens door de Utrechtse Heuvelrug naar kaasboerderij/parrtycentrum De Weistaar in Maarsbergen. Ondanks het slechte weer genoot men van de schitterende route. Op de plaats van bestemming werden de gasten onthaald op koffie of thee met gebak, gevolgd door lekkere drankjes waarbij de grote belangstelling voor advocaat met slagroom opviel.

De vier rolstoelgebonden gasten uit het zorgcentrum werden begeleid door Diny Geers. Zij heeft dat vele jaren achtereen gedaan, wegens pensionering ditmaal voor het laatst en werd door Rotaryvoorzitter Coos Rijsdijk met een fraai boeket bloemen terecht in het de rest van de dag ontbrekende zonnetje gezet.
Fotograaf: Josh Walet