« Vorige - Volgende »

Winnaar herfstfoto krijgt canvas overhandigd

4 november 2015 - 17:31  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Winnaar herfstfoto krijgt canvas overhandigd

Bij YouPri aan de Overslag in Boskoop vond vanochtend de overhandiging plaats aan de winnaar van de fotowedstrijd 'Herfst in Boskoop'. Ad Spruijt kreeg de door hem gemaakte foto afgedrukt op een canvasdoek.

"Fotograferen is een uit de handen gelopen hobby." Ad vervolgt "Ik zou het wel meer willen doen maar daar heb ik geen tijd voor." Naast een drukke baan moet Ad het dus vooral hebben van de weekenden. Je zal hem dan ook vaak met zijn camera in de hand zien lopen om net dat ene plaatje te schieten. Zo is de foto naast de Hoogvliet in het centrum van Boskoop ook van Ad.

Het bericht van inBoskoop kreeg Ad van drie verschillende kanten toegespeeld. Vrienden die vonden dat hij wel een kans maakte om te winnen. Dus die zondag heeft Ad zijn camera gepakt en is vanaf zijn woning aan de Rozenlaan een rondje gelopen.

De foto van het boomkwekerijmuseum werd uiteindelijk uitgekozen door de jury. Ad "Het canvas krijgt een mooie plek in huis waar mensen er naar kunnen kijken."

Zelf ook ergens een afdruk van laten maken
YouPri is een print specialist. Naast het afdrukken op canvas kun je er terecht voor fotobehang, muurstickers, decoratiestickers, rolgordijn met bedrukking en nog veel meer. En met jouw eigen design maak je het pas echt uniek.

Fotograaf: Josh Walet
YouPri.'
YouPri

Laagdrempelig, creatief en meedenkend