« Vorige - Volgende »

Informatieavond Oude Raadhuis Boskoop

6 januari 2020 - 12:10  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Informatieavond Oude Raadhuis Boskoop

Bibliotheek Rijn en Venen neemt naar verwachting in de tweede helft van 2020 haar intrek in het Oude Raadhuis in Boskoop. Daarom organiseert de gemeente een informatieavond op dinsdag 14 januari.

Tijdens de informatieavond worden inwoners en betrokkenen geïnformeerd over de toekomst van het pand dat zo iconisch is voor Boskoop. De avond wordt georganiseerd omdat de bibliotheek en de gemeente waarde hecht aan de mening van de inwoners. De gemeente nodigt alle inwoners van Boskoop uit om bij de informatieavond aanwezig te zijn.

De avond zal vooral in het teken staan van het verschaffen van informatie over het toekomstig gebruik van het Oude Raadhuis. De gemeente geeft ook inwoners van Boskoop de gelegenheid om met ideeën te komen. Alle geïnteresseerden zijn vanaf 19:00 uur welkom bij het Coenecoop College in Boskoop. De avond start om 19:30 uur en duurt tot 21:30 uur.

De naam van het pand zal tijdens de informatieavond op dinsdag 14 januari officieel worden onthuld door directeur Hester van Beek en wethouder Gerard van As.

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn