« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

13 juni 2018 - 10:56  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal aanwezig is? Bekijk hier een korte vooruitblik.

Diner met EDBA en VOA
Wie: College
Waar: Alfreds Diner, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 12 juni | 18.00 uur

Het nieuwe college maakt kennis met de Economic Development Board Alphen (EDBA) en Vereniging Ondernemingen Alphen (VOA). 

Onthulling bord en bankje Halifax
Wie: Leo Maat, Kees van Velzen
Waar: Winkelcentrum Herenhof, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 13 juni | 10.30 uur

Wethouder Van Velzen onthult in aanwezigheid van wethouder Maat het bord en bankje ter nagedachtenis aan het neergestorte Halifax vliegtuig. Het Halifax vliegtuig stortte in de nacht van 16 op 17 juni 1944 neer waar nu winkelcentrum Herenhof in Alphen aan den Rijn staat. Dit project is het eerste project dat subsidie krijgt uit het Erfgoedfonds. 

Buitenspeeldag
Wie: Kees van Velzen 
Waar: Kinderboerderij Zegersloot, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 13 juni | 13.00 uur

Wethouder Van Velzen opent de landelijke Buitenspeeldag, georganiseerd door BOOST in samenwerking met IVN, Alphen beweegt, Alpha Rangers, JOGG, Talent House, Kinderboerderij Alphen aan den Rijn, De Schaapskooi, en de Schone buurt coaches. Voor deze dag zijn activiteiten georganiseerd voor kinderen van 3 tot en met 16 jaar, zodat zij gemotiveerd worden om buiten te spelen. Enkele activiteiten zijn: streetdance, slootjesonderzoek en zeilvoetbal. 

Zomermarkt Tom in de Buurt
Wie: Han de Jager
Waar: Tom in de Buurt, Hazerswoude-Rijndijk
Wanneer: 13 juni | 13.00 uur

Wethouder De Jager is aanwezig op de Zomermarkt van Tom in de Buurt en opent de nieuwe Jeu de Boulesbaan. Daarnaast is er uitverkoop in de Tom in de winkel en kunnen bezoekers KIKA steunen. 

Algemene Ledenvergadering Vereniging Sport en Gemeenten
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Sports & Businesscampus Vechtse Banen, Utrecht
Wanneer: 13 juni | 18.00 uur

Wethouder Schotanus is aanwezig bij de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Vereniging Sport en Gemeenten (VSG). 

Presentatie Survivalgids
Wie: Han de Jager
Waar: Parkvilla, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 13 juni | 19.00 uur

Wethouder De Jager is aanwezig bij de presentatie van de Survivalgids, gemaakt door Stichting WESP, Horizon Jeugdzorg en Onderwijs en Cardea in samenwerking met jongeren. De gids gaat over het leven in een groep of gezinshuis. Kinderombudsvrouw Margrite Kalverboer neemt de gids in ontvangst. 

Startconferentie G40 stedennetwerk
Wie: College
Waar: Putten
Wanneer: 14 en 15 juni

Het college is aanwezig op de startconferentie van het G40 stedennetwerk. Het G40-stedennetwerk is het netwerk van 40 (middel)grote steden in het land, die elkaar vinden in de stedelijke vraagstukken waar de leden van het netwerk voor staan. Het belangrijkste doel van het G40-stedennetwerk is het behartigen van de gezamenlijke belangen van de G40-steden op diverse beleidsterreinen richting kabinet, Eerste en Tweede Kamer en ministeries. Op de conferentie wordt andere gesproken over interbestuurlijke samenwerking en de energietransitie. 

Bentwoudbuitendag
Wie: Leo Maat
Waar: Bentwoud
Wanneer: 17 juni | 12.00 uur

Wethouder Maat is jurylid voor de fotowedstrijd van Groene Cirkel Bijenlandschap. Om mee te kunnen doen aan de wedstrijd moesten mensen een foto insturen van een bij op een bloem, een bijvriendelijke tuin of landschap. Er wordt een publieksprijs uitgereikt en een juryprijs. De uitreiking vindt plaats tijdens de Bentwoudbuitendag. 

Ondertekening koopovereenkomst Kloppend Hart
Wie: Gerard van As
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 18 juni | 14.30 uur

Wethouder Van As ondertekent de koopovereenkomst voor een stuk grond in Kerk en Zanen met Bemog Projektontwikkeling B.V. Bemog gaat daar 76 woningen realiseren, waarvan alle woningen gasvrij zijn. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn