« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

11 oktober 2017 - 10:15  •  Alphens.nl  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal aanwezig is? Bekijk hier een korte vooruitblik.

Hijsen regenboogvlag
Wie: College
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 11 oktober | 09.00 uur

Op Coming-Outdag, die jaarlijks op 11 oktober plaatsvindt, hijst het college de regenboogvlag bij het gemeentehuis. Op deze dag wordt aandacht besteed aan het moment dat een homo, lesbienne, biseksueel of transgender (LHBT) openlijk voor zijn of haar seksuele voorkeur uitkomt. 

Stuurgroep Nationaal Landschap Groene Hart
Wie: Kees van Velzen
Waar: Provinciehuis Utrecht
Wanneer: 12 oktober

Wethouder Van Velzen is aanwezig bij de bijeenkomst van Stuurgroep Nationaal Landschap Groene Hart. Drie provincies, vijf waterschappen en veertig gemeenten besturen het Groene Hart. De zorgt voor een samenhangende ontwikkeling van het gebied als geheel. Tijdens de bijeenkomst wordt onder andere gesproken over vrijkomende agrarische bebouwing Groene Hart en langetermijnverkenning Boskoop.

Viering tienjarig bestaan Schoutenhuis
Wie: Liesbeth Spies en Han de Jager
Waar: Julianastraat 4, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 12 en 14 oktober

Burgemeester Spies (viering 14 oktober) en wethouder De Jager (netwerkbijeenkomst 12 oktober) zijn aanwezig bij de viering van het tienjarig bestaan van het Schoutenhuis. Het Schoutenhuis is een lunchroom waar cliënten van Ipse de Bruggen werken. 

Opening Esports Game Arena
Wie: Gerard van As
Waar: Raadhuisstraat 134, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 13 oktober

Wethouder Van As is aanwezig bij de officiële opening van de Esports Game Arena. Esport is de term die gebruikt wordt voor het competitief spelen van computerspellen. Esports Game Arena is als een sportclub en vereniging voor gamers. Het beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om game- en esports-evenementen te organiseren.

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn