« Vorige - Volgende »

Geluksroute Boskoop: Kom je Geluk plukken en delen!

23 augustus 2019 - 14:20  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Geluksroute Boskoop: Kom je Geluk plukken en delen!

We delen graag het mooie nieuws dat de 1e editie van Geluksroute Boskoop en omgeving plaats vindt op 31 augustus en 1 september 2019. Want wat is er mooier dan geluk te delen met anderen?

“Happiness is only real, when shared” Jon Krakauer

Geluksroute Boskoop
Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019 vindt in Boskoop en omgeving de Geluksroute Boskoop plaats. Op meerdere locaties worden kosteloos activiteiten, workshops, traktaties en aandacht aangeboden door mensen: zowel particulieren, bedrijven, winkels als horeca die graag willen delen waar zij gelukkig van worden.

De Geluksbrengers zijn herkenbaar aan de poster en vlag. Waar ze te vinden zijn, kun je zien op de kaart op de website of in de app.

Geluk
De uitnodiging is simpel: Waar word je gelukkig van en wil je dat delen met anderen als Geluksbrenger? Of ben je nieuwsgierig waar anderen gelukkig van worden en wil je dat komen ervaren/delen als Geluksplukker? Ongedwongen uitwisselingen van stukjes Geluk staat garant voor mooie ontdekkingen en inspirerende ontmoetingen. Geluk delen kost niets en levert veel moois op.

Iedereen kan meedoen aan de Geluksroute.

Hoe kan ik geluk komen plukken op zaterdag en zondag?

Je stippelt je eigen route uit naar jouw gelukspunten. Het programma is nu al op de website te vinden en wordt nog steeds uitgebreid.
Het overzicht staat hier: https://www.geluksroute.nu/editie/boskoop2019/wall-fame.
Ook kun je de app Geluksroute downloaden en kiezen voor Boskoop.

Wil je geluk delen, in wat voor vorm dan ook? Graag! Mail de organisatoren: geluksrouteboskoop@gmail.com

Over de Geluksroute algemeen
Geluksroute brengt geluksbrengers en geluksplukkers samen in een uniek burgerinitiatief. De route die in Leiden begon, heeft intussen zijn weg gevonden naar Haarlem, Eindhoven, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Utrecht, 't Groene Hart, Delft, Den Haag, Heerlen, Apeldoorn, Weesp, Zoetermeer. En nu ook naar Boskoop!