« Vorige - Volgende »

In september opnieuw Wheels in the West in Boskoop

11 juni 2018 - 14:33  •  inBoskoop.nl  •  reacties

In september opnieuw Wheels in the West in Boskoop

Op zaterdag 29 en zondag 30 september wordt de tweede editie gehouden van Wheels in the West in het Plantariumgebouw op de grens van Boskoop en Hazerswoude-Dorp. Na de succesvolle eerste editie vorig jaar is voor nu besloten Wheels in the West uit te bouwen tot een totaalevent rondom oldtimer en vintage cars.

De bedoeling van Wheels in het West is business doen, maar ook mensen plezier aan auto's en aanverwanten te laten beleven én baten te generen ten behoeve van het slokdarm- en maagkanker fonds (SLMK fonds).

Op circa 11.000 m2 binnen oppervlakte in een glazen gebouw wordt sfeer, beleving en klasse gecreëerd die past bij klassiekers en hun tijd. De bezoeker treft binnen ruimtes aan in verschillende thema's.Buiten staan uitgesteld militaire voertuigen en er is een boerenerf.

Voorafgaande het event wordt voor genodigden en standhouders met hun klanten op vrijdagavond een veiling georganiseerd midden tussen de klassiekers. De opbrengst gaat in zijn geheel naar het SLMK fonds.

Bezoekers met een eigen klassieker kunnen van de gelegenheid gebruik maken om hun auto te showen op het speciaal daarvoor geselecteerd parkeerterrein. Onder auspiciën van MAC Rijnland Alphen a/d Rijn wordt op zondag 30 september een rallytour gehouden door het Groene Hart met een lengte van 70 km en een rijtijd van circa 3 uur. In de puzzeltoertocht worden wetenswaardigheden en toeristische tips gegeven.

Fotograaf: PR Wheels in the West