« Vorige - Volgende »

Willen jouw kids drie dagen sporten en plezier maken?

12 maart 2018 - 12:39  •  Nikki Nederhoff  •  reacties

Willen jouw kids drie dagen sporten en plezier maken?

Op 30 april, 1 mei en 2 mei is de vierde editie van de WvE Voetbalpromotiedagen! En nieuw dit jaar is de website www.wvevoetbalpromotiedagen.nl. Alleen hier kunt u uw kind(eren) inschrijven én direct betalen. Het aantal inschrijvingen gaat erg snel dus meld uw kind(eren) vandaag nog aan via www.wvevoetbalpromotiedagen.nl. Inschrijven kan in principe tot 1 april 2018 tenzij eerder de beschikbare plekken voor inschrijvingen binnen zijn.

Drie mooie dagen
Net als voorgaande jaren maken kinderen (6 t/m 12 jaar) op Floreant op een speelse manier kennis met de voetbalsport. Het programma bestaat onder andere uit een circuit met behendigheidsspelletjes en een gave stormbaan. De laatste dag is er een Champions League toernooi met aansluitend de strijd om de felbegeerde penaltybokaal. Een bekende keeper zal het doel verdedigen.

Alleen online aanmelden en betalen
Alleen op de website kunnen kinderen voor de Wve Voetbalpromotiedagen worden aangemeld. Na het invullen van het formulier klik je op de knop ‘bevestig inschrijving’ en daarna betaal je gelijk via iDeal. Wilt u meerdere kinderen inschrijven? Dan vult u voor ieder kind een apart formulier in en klikt voor ieder kind op ‘bevestig inschrijving’. Hierna komt u telkens in het betaalscherm uit. Een inschrijving is definitief na betaling.

Meer weten? Kijk gerust op www.wvevoetbalpromotiedagen.nl of volg ons via Facebook.