« Vorige - Volgende »

Derde editie Kroegpop in teken van de aprés-ski

16 maart 2015 - 12:02  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Derde editie Kroegpop in teken van de aprés-ski

Zaterdag 21 maart is het weer tijd voor een rondje langs de Boskoopse kroegen tijdens Kroegpop. De derde editie heeft een winters tintje gekregen en wordt Aprés-skirock.

Na twee geslaagde edities openen Boskoops Roem, café Lion d’Or, café de Landhut en café Gouwezicht voor de derde keer de deuren voor een gezellige avond. Tijdens Kroegpop lopen de bezoekers langs alle cafés om een beetje van de sfeer te proeven. Elk café geeft dan ook op eigen originele manier invulling aan het thema.

Bij Boskoops Roem kun je luisteren naar de coverband What’s Next. Bij de andere kroegen zal de Hollandse muziek de boventoon voeren met Hugo Beijeman bij Gouwezicht, Toine Kreme in de Landhut en Ed Laros in Lion d’Or.

Maar niet alleen de kroegen doen hun best om de sfeer te creëren, ook de bezoekers komen in de meest ludieke kostuums. Deze keer wordt het dus wintersport kleding met wanten, snowboots en jarretels.

Vanaf tien uur zal de aprés ski muziek schallen uit de verschillende kroegen en als voorgaande edities een indicatie zijn wordt het weer reuze gezellig!

Fotograaf: Josh Walet