« Vorige - Volgende »

Tweede Kroegpop met thema Fout Feessie!

22 oktober 2014 - 12:04  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Tweede Kroegpop met thema Fout Feessie!

Zaterdag 25 oktober zullen vier Boskoopse kroegen de deuren openen voor Kroegpop 2. Na het succes van de eerste keer kon een tweede editie niet uitblijven. Deze keer heeft het een thema gekregen: Fout Feessie! Haal je verkleedspullen dus tevoorschijn, dos je op en begeef je zaterdag naar het centrum van Boskoop.

Vanaf 20:00 uur is iedereen welkom in Koffiehuis Boskoops Roem, Feestcafé De landhut, Café Lion d’Or en Café Gouwezicht. Ieder café zal zelf een invulling geven aan het thema van de avond met bijpassende muziek.

In Boskoops Roem (Zijde 54) treedt de rock-a-billyband De Gitarama’s op, in de Landhut (Dorpsstraat 12) is er Het foute 25 Oktoberfest met zanger/entertainer Jerry, Lion d’Or (Bootstraat 6) heeft een drive-in-show met DJ Ruud met veel foute muziek en bij Gouwezicht (Barendstraat 8) wordt de muziek verzorgd door DJ Jordy.

Bezoekers worden aangemoedigd om de foute kleding uit de kast te halen. Bij het promotieteam van Schrobbelèr kan je na aankoop van een product een foute selfie maken en kans maken op leuke prijzen. Voor de mensen die niks fouts in de kast hebben hangen, zullen er wat verkleedspullen zijn.

De café’s zullen tot in de late uurtjes open zijn, maar zorg wel dat je voor 1:30 uur binnen bent in verband met de veranderde sluitingstijden.

Fotograaf: Josh Walet