« Vorige - Volgende »

Classic Meets Jazz in Het Kerkje

17 november 2018 - 09:53  •  Stichting Vrienden van het Kerkje  •  reacties

Classic Meets Jazz in Het Kerkje

Zondagmiddag 25 november vanaf 16:00 uur verzorgen klassiek pianist Ina Neger en saxofonist Ruud Bergamin een concert waarin een verbinding wordt gelegd tussen klassieke en uit de jazz afkomstige thema’s, waarbij improvisatie niet wordt geschuwd. Zij spelen o.a. muziek van Johann Sebastian Bach, César Franck, Erik Satie, Benny Golson en eigen stukken.

Ruud Bergamin is saxofonist, dirigent, arrangeur/componist, saxofoondocent, workshopleider en jazz-educator. Hij studeerde begin 1980 aan het Rotterdams Conservatorium schoolmuziek en nam deel aan vele projecten. Hij leidt jazzworkshops, dirigeert bigbands, geeft lezingen over jazzonderwerpen en treedt op met vele musici en formaties, waaronder Cruise Control, The Rotterdam Jazz Laben TangoZZs&More. 

Ina Neger is pianist en heeft klassieke muziek gestudeerd bij Geoffry Madge op het conservatorium in Den Haag en daarna lichte muziek bij Rob van Kreeveld. Ze geeft soloconcerten, treedt op met Tilly Tollenaar als pianoduo en speelt in diverse jazzformaties.

Het optreden is in Het Kerkje aan de Burgemeester Colijnstraat 24 in Boskoop. De entree is € 5,00 en gratis voor Vrienden van het Kerkje. Reserveren kan via info@vriendenvanhetkerkje.nl of 06 2913 1434.

Fotograaf: PR Stichting Vrienden van het Kerkje