« Vorige - Volgende »

Opening expositie Nature's Art in Boomkwekerijmuseum

12 maart 2018 - 16:14  •  Piet Goudriaan  •  reacties

Opening expositie Natures Art in Boomkwekerijmuseum

In het Boomkwekerijmuseum in Boskoop is van 13 maart tot en met 26 april de foto-expositie van fotografe Peet Hiddink te bezichtigen. De officiële opening van deze expositie werd verricht door Herman ter Schegget, bosbouwkundige en voormalig veldarcheoloog bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

In zijn inleidende toespraak vertelde hij dat hij zeventien jaar geleden samen met zijn vrouw een rondreis maakte door Marokko. Op deze reis was ook een blonde dame aanwezig die wel erg veel foto's maakte. 's Avonds in een hotel raakten zij aan de praat, waarmee een goede vriendschap met Peet Hiddink en haar man Jos begon. Na deze reis maakte Peet en Jos nog vele reizen over de wereld, steeds met een lading foto’s terug naar Nederland te komen. Op de expositie is een deel van haar collectie te bewonderen, waarbij de nadruk ligt op natuur in al haar kunstvormen.

Op woensdagmiddag 14 maart, dinsdagmiddag 27 maart en woensdagmiddag 18 april is fotografe Peet Hiddink vanaf 14.00 uur zelf aanwezig en zal zij vertellen over de tot stand koming van de foto's en eventuele vragen beantwoorden.

 

Fotograaf: Piet Goudriaan