« Vorige - Volgende »

Tank4Miles viert 5-jarig jubileum groots

30 augustus 2019 - 16:16  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Tank4Miles viert 5-jarig jubileum groots

Het is 5 jaar geleden dat 'Tank4Miles Tankstation en Wasboxen' de eerste brandstof verkocht aan het Westpark. Sinds dat moment in 2014 heeft de eigenaar geen moment stilgezeten.

Behalve dagelijks de brandstofprijs zo scherp mogelijk te houden, zijn de pompstellen vervangen door de nieuwste versies met display en kan er inmiddels contactloos worden betaald.

Feestelijk jaar
Om te vieren dat het pompstation al 5 jaar succesvol is, heeft Tank4Miles in januari het startsein gegeven voor het jubileumjaar: iedere maand waren er ‘Gratis Tanken’-passen te winnen met een hoofdprijs in september. Nu is het zover!

Win een GRATIS reis naar Dubai in september
In september gaat de hoofdprijs vallen: een 5-daagse reis voor 2 personen naar Dubai. De winnaar mag deze reis zelf bespreken bij reisbureau Tourpoint in Boskoop.

Meedoen = Gratis
Meedoen? Op je tankbon van Tank4Miles – die je krijgt bij een tankbeurt – staat een uniek tankbonnummer. Vul het tankbonnummer in op de site van Tank4Miles en wie weet ben jij de winnaar. Acties en winnaars worden gepubliceerd op Facebook, de winnaar krijgt automatisch een bericht.

Let op: alle geregistreerde tankbonnen van 01-01-2019 tot 30-09-2019 dingen automatisch mee naar deze hoofdprijs in september!

Tankstation Tank4Miles is gevestigd aan het Westpark in Boskoop, naast KARWEI Boskoop en voetbalclub Floreant.

Fotograaf: PR Tank4Miles