« Vorige - Volgende »

Activiteiten in de kerstvakantie voor jong en oud

19 december 2018 - 09:18  •  Alphens.nl  •  reacties

Activiteiten in de kerstvakantie voor jong en oud

In zwembad AquaRijn en in zwembad De Hoorn is deze kerstvakantie veel te beleven voor jong en oud. Op de planning staan het oliebollen zwemmen, de nieuwjaarsduik, de drijf in bios en een schuimparty.

31 december - OLIEBOLLEN ZWEMMEN 
Op de laatste dag van het jaar, maandag 31 december is er in zwembad De Hoorn het jaarlijkse oliebollenzwemmen tussen 09.00 - 14.00 uur. Entree kost slechts €2,50 per persoon. Alle bezoekers kunnen vrij zwemmen en ontvangen een gratis oliebol.

2 januari - NIEUWJAARSDUIK
In zwembad De Hoorn wordt op 2 januari opnieuw een UNOX Nieuwjaarsduik georganiseerd. In het buitenbad van het zwembad kunnen deelnemers een sprong in het koude water nemen.

Met een entreekaartje van het zwembad kunnen geïnteresseerden tussen 13.00 en 15.00 uur deelnemen aan de nieuwsjaarsduik. Elke half uur zal er een groep naar buiten gaan voor een warming up en daarna in het buitenbad plonzen.  Deelnemers krijgen een UNOX-muts en kop soep om op te warmen. Ook deelt De Thermen2 een oorkonde uit aan degene die in het koude water durven te duiken.

3 januari - DRIJF IN BIOS
Donderdag 3 januari organiseert zwembad AquaRijn van 19.00 - 21.30 uur een drijf-in bioscoop. Kinderen kunnen drijvend op hun luchtbed of zwemband kijken naar de Disneyfilm Coco. Alle bezoekers dienen in het bezit te zijn van minimaal een A-diploma. Entree kost 5 euro per persoon. 

4 januari - SCHUIMPARTY
In zwembad De Hoorn wordt de eerste discoavond van het jaar extra feestelijk. Het doelgroepenbad wordt namelijk omgetoverd tot een schuim-dansfestijn.  Kinderen in het bezit van een A-diploma kunnen komen zwemmen en dansen van 19.00 tot  21.30 uur.

De zwembaden hebben een aangepast rooster in de vakantie. Deze kunt u vinden op www.dethermen2.nl.

Fotograaf: PR De Thermen2