« Vorige - Volgende »

De Pepernotenfabriek Van Delft in Alphen-centrum

31 augustus 2018 - 16:12  •  Alphens.nl  •  reacties

De Pepernotenfabriek Van Delft in Alphen-centrum

Dit jaar opent Van Delft een pop-up winkel van De Pepernotenfabriek in het centrum van Alphen. De bakkerij heeft maar liefst dertien nieuwe smaken ontwikkeld en natuurlijk hebben ze ook de klassieke pepernoot.

Met maar liefst 50 smaken en verrassende chocoladesmaken is De Pepernotenfabriek al in grote delen van het land populair. Tussen de nieuwe smaken zitten onder andere Gin Tonic, Raspberry Cheesecake, Crème Brûlée en Peanut Butter Crunch. "De pepernootjes zijn een kleine traktatie en voelen als een beloning voor jezelf," zegt Oscar de Lange glunderend.

Eigenaar Oscar de Lange vertelt dat Alphen aan den Rijn niet de voorkeur had voor een vestiging, maar vanwege de mooie locatie was de keuze makkelijk te maken. "Het is voor ons ook spannend. We doen het heel goed in het noorden en het zuiden van het land, maar zijn weinig vertegenwoordigd in Zuid-Holland." Ook is eigenaar de Lange enthousiast geworden over de ligging van Alphen, "veel mensen uit de omtrek komen naar alphen. We verwachten een goede aanloop."

De Pepernotenfabriek rekent op een recordomzet dit jaar. Dit jaar gaat de fabriek meer dan 35 winkels openen. "Over de volle linie van het assortiment is er groei, maar vooral de bijzondere smaken chocoladepepernoten doen het erg goed”, laat het bedrijf weten.

Het gaat om een pop-up winkel, de winkel zal tot begin januari 2019 geopend zijn.

Fotograaf: Pixabay