« Vorige - Volgende »

Alle banken en verzekeringen op vind.allesinalphen.nl

13 juni 2018 - 12:18  •  Alphens.nl  •  reacties

Alle banken en verzekeringen op vind.allesinalphen.nl

De gemeente, INTOmedia en Alphens.nl hebben de handen in één geslagen om samen een database te realiseren met alle bedrijven die gevestigd zitten in de gemeente Alphen aan den Rijn. Het doel is om een complete en up to date database te creëren waar iedereen terecht kan voor informatie over bedrijven.

Het initiatief wordt gestimuleerd door EDBA (Economic Development Board Alphen). "Vreemd genoeg was er nog geen dergelijke database in Alphen. Degene die er wel zijn bleken onjuist en onvolledig", aldus Machiel van der Schoot, Alphens.nl. "Daarom hebben we de samenwerking met diverse partijen gezocht zoals de VOA (Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn) om de database vind.allesinalphen.nl op te zetten."

Daarnaast is het platform ook bedoeld als stimulans voor de Alphense economie en om onderlinge verkopen tussen bedrijven te bevorderen. Van der Schoot: "Werk wordt nu nog te vaak uitbesteed buiten de gemeentegrenzen, terwijl we in Alphen zulke mooie bedrijven hebben!"

Banken en verzekeringen
Alle bedrijven zijn ingedeeld per branche en subbranches. Van alle bedrijven in de gemeente Alphen aan den Rijn die actief zijn in de branche 'Banken en verzekeringen' staat nu een overzicht online. Je vindt hier de openingstijden, contactgegevens, reviews en nog veel meer informatie.

Is jouw bedrijf nog niet compleet? Of ontbreekt jouw bedrijf nog op vind.allesinalphen.nl? Neem contact op via info@allesinalphen.nl.

Fotograaf: Alphens.nl