« Vorige - Volgende »

Tijd voor de kerstboom, gezellig!

5 december 2017 - 15:02  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Tijd voor de kerstboom, gezellig!

De gezellige decembermaand is begonnen. Na de verjaardag van Sinterklaas wordt het nu tijd voor de grote inkoop: de Kerstboom. Want die groene sfeermaker mag natuurlijk niet ontbreken in je huiskamer of op kantoor. En haal je de kerstboom bij KARWEI Boskoop, dan kun je er meteen een gratis zakje verse oliebollen bij krijgen!

Mooie kerstbomen, goeie acties
Bij KARWEI Boskoop worden weer kwaliteitskerstbomen verkocht. Er is zelfs al een Nordmann kerstboom van 125-175 cm voor 16,95 euro! Kies voor een Fijnspar of Nordmann, met of zonder kluit. Verpakt in een net kun je 'm zo meenemen, maar ook bezorgen behoort tot de mogelijkheden.

Verse oliebollen van de Hollandse Gebakkraam
Bovendien ontvang je bij aankoop van een echte kerstboom vanaf 25 euro een cadeaubon voor een GRATIS zakje oliebollen. Deze bon kun je vervolgens tot en met 31 december inleveren bij de Hollandse Gebakkraam bij KARWEI Boskoop.

KARWEI heeft echt alles in huis om er thuis een sfeervol kerstfeest van te maken. Mooie kerstbomen, de nieuwste kerstversiering en sprankelende kerstverlichting voor zowel binnen als buiten. 

KARWEI Boskoop in het Westpark is iedere zondag geopend.

Fotograaf: Josh Walet
KARWEI Boskoop.'
KARWEI Boskoop

Lifestyle-diensten