« Vorige - Volgende »

Gratis boodschappen winnen bij Tank4Miles

1 december 2017 - 10:34  •  Tank4Miles  •  reacties

Gratis boodschappen winnen bij Tank4Miles

Wil jij graag gratis boodschappen winnen en supermarktproducten naar keuze in de wacht slepen? Dan zit je hier goed! Doe ook mee met de nieuwe actie van Tank4Miles. Het wordt natuurlijk pas écht lekker winkelen met een boodschappenwaardebon.

Voordeel voor iedereen
Heb je een voertuig dan moet er getankt worden en dat doe je het voordeligst ophet Westpark in Boskoop bij Tank4Miles. Daarnaast maak je met je tankbon maandelijks kans op een leuke prijs en meedoen is gratis. Zo kun je in december een boodschappenwaardebon winnen t.w.v. 100 euro.

De waardebon is te besteden bij de Albert Heijn supermarkt in Boskoop. Het geld kan je besteden voor de producten die je nodig hebt of die je anders niet had gekocht. Winkelen doe je gewoon met je eigen boodschappenlijstje!

Winnen?
Wil jij deze boodschappenwaardebon winnen? Tank in de maand december bij Tank4Miles en registreer je tankbon op de website van de brandstofleverancier. Deze actie loopt tot zondag 31 december. De winnaar krijgt per e-mail een bericht.

Hou Tank4Miles nieuws en onze Tank4Miles-Facebook ook de komende tijd goed in de gaten. Daar lees je welke acties er zijn en komen de winnaars hiervan voorbij. Tevens weet je meteen of er nog actuele brandstofacties zijn.

Fotograaf: Impressio
Tank4Miles.'
Tank4Miles

Tank snel, makkelijk en ... voordelig!