« Vorige - Volgende »

Interessante verhalen bij Boost your Business

6 oktober 2017 - 09:54  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Interessante verhalen bij Boost your Business

Interessante sprekers, boeiende verhalen, veel inspiratie en een flinke dosis humor. Dat kregen de Alphense ondernemers tijdens Boost your Business. Dit grote ondernemersevenement werd donderdag 5 oktober gehouden in Theater Castellum.

Na de opening door wethouder Gerard van As en VOA-voorzitter Eric Carree trapte Jan van Setten het evenement af met als motto ‘het Leven Is Verrassend Eenvoudig’ oftewel LIVE. Zijn monoloog draaide vooral om een andere manier van omgaan met klanten. "Denk aan de klant die je aan je concurrent gunt en ga eens na hoe je die blij kunt maken. Denk in mogelijkheden." En dat was in feite de insteek van Boost your Business.

Workshops
De circa driehonderd ondernemers verspreidden zich over de kleine zalen voor verschillende kleinschalige sessies. Op het programma onder meer workshops met creatieve namen als Briljante Mislukkingen, Life’s a pitch, Disrupt yourself? en Change your game en workshops met gewoon duidelijke namen als Ontwerp een beter business, Sociaal Ondernemerschap, Energiesponsoring, Kunst en ondernemen en Citymarketing. Doel van al deze sessies was vooral om de ondernemer op het verkeerde been te zetten en na te laten denken over waar hij of zij staat. Zo’n klein inzicht is vaak alles wat er nodig is om je bedrijf een extra zetje in de goede richting te geven, oftewel Boost your Business.

Topsport
Humor bleek een hele belangrijke factor voor alle sprekers. Uiteraard was er ook tijd voor netwerken tijdens de lunch en tijdens de borrel. Het blijft tenslotte een ondernemersevent. Robin van Galen was de briljante afsluiter. Als trainer van de gouden waterpolovrouwen en tegenwoordig van de waterpolomannen trok hij de parallel tussen topsport en topondernemers! 

 

 

Fotograaf: Josh Walet