« Vorige - Volgende »

Tank en win: lekker gratis eten met vrienden bij Perron3

14 mei 2017 - 10:52  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Tank en win: lekker gratis eten met vrienden bij Perron3

Met de nieuwe klantenactie van Tank4Miles maak je in de meimaand kans op een diner voor 4 personen bij Perron3 in Boskoop. Heb je een vervoermiddel dan moet er getankt worden. Doe je dat bij Tank4Miles dan maak je iedere maand kans op mooie prijzen met je tankbonnen. Dit keer is de te winnen prijs een diner voor 4 personen, zelf samen te stellen van de menukaart.

Vers en lekker eten in unieke sfeer
Aanschuiven maar bij Perron3. Zij zijn gevestigd op een bijzondere locatie, het voormalige NS gebouw aan de Parklaan in Boskoop. Dit is een historisch pand, vol herinneringen. Het is met het restaurant nieuw leven ingeblazen en sfeervol ingericht met industriële en vintage elementen. Alles wordt er van verse producten bereid en dat proef je! 

Felicitaties
"De keuze voor deze maandactie is niet toevallig", aldus de eigenaar van het tankstation. "Perron3 uit Boskoop is op de zesde plek geëindigd in de AD Friettest ondanks dat het geen friettent is maar een restaurant. Een prestatie als je nog maar zo kort open bent. Daar feliciteer ik ze van harte mee!" Leuk dus om in samenwerking met hen een maandactie te doen.

Winnen
Neem na je tankbeurt je tankbon mee en registreer deze op de website van Tank4Miles. Hiermee maak je automatisch kans op het diner voor 4 personen. De winnaar krijgt de eerste week van juni per mail een persoonlijk bericht.

Wil je maandelijks automatisch op de hoogte blijven van de acties en de winnaars? Volg Tank4Miles dan op Facebook. Voor voordelige brandstof en moderne wasboxen ga je naar het Westpark in Boskoop.

Fotograaf: Josh Walet
Tank4Miles.'
Tank4Miles

Tank snel, makkelijk en ... voordelig!