« Vorige - Volgende »

Sortimentstuin nieuwe loot van KVBC

5 februari 2014 - 12:10  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Sortimentstuin nieuwe loot van KVBC

Met slechts één stem tegen hebben de leden van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen (KVBC) de ‘Sortimentstuin Harry van de Laar’ opgenomen in de activiteiten van de vereniging. Dat gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering op 3 februari.

KVBC-voorzitter Dick Nieuwesteeg, die samen met enkele andere bestuursleden nauw betrokken was bij de totstandkoming van de sortimentstuin, was verguld met dat besluit. “Het is een nieuwe loot aan onze stam,’ zei Nieuwesteeg, die het tijdens de ledenvergadering wel moeilijk had met de twee petten die hij droeg.

Hij is zowel voorzitter van de KVBC als voorzitter van de Sortimentstuin Harry van de Laar. Het lukte hem echter de leden duidelijk te maken dat er in de personele sfeer weliswaar sprake is van nauwe verbondenheid, maar dat de KVBC en de Stichting Sortimentstuin financieel gescheiden opereren. Met de belofte dat een jurist nog eens goed naar de statuten zou kijken, gingen de leden van de KVBC akkoord met deze nieuwe loot aan haar stam.

Fotograaf: Josh Walet
Harry van de Laar Sortimentstuin.'
Harry van de Laar Sortimentstuin

Innovatie, informatie en educatie