« Vorige - Volgende »

Sluiting en opening van Boskoops Roem

9 november 2015 - 12:16  •  Debbie de Geus  •  reacties

Sluiting en opening van Boskoops Roem

Zaterdag 21 november gaat voorgoed de deur dicht van koffiehuis Boskoops Roem op de Zijde 54, maar geen reden tot paniek. "Boskoop zonder koffiehuis dat kan niet", aldus uitbaatster Debbie de Geus. Dus vanaf woensdag 25 november kun je terecht op de nieuwe locatie een paar deuren verder.

Sinds 2010 zit Debbie in het huidige pand, maar deze voldoet helaas niet meer en het is er niet meer werkbaar. Het  Eet- en drinkcafé trekt veel gasten en het is van oudsher een bekende kroeg dus zonde om zoiets moois te sluiten. In een eerder interview over de nieuwe locatie zei Debbie al dat "Het oude vertrouwde, het kneuterige mag niet verdwijnen."

Woensdag 25 november is het dan eindelijk zover,  de deur op Zijde 38 gaat om 09.30 uur open voor het publiek. In een mooi omgebouwd pand zal het nieuwe koffiehuis worden gestart. Debbie "We gaan er wederom een succes van maken."

De officiële opening zal zijn op zaterdag 28 november. Onder het genot van hapjes en akties staan de medewerkers van Boskoops Roem die dag voor u klaar.

Kijk ook eens op de Facebook pagina van Boskoops Roem voor de verbouwing van het nieuwe pand.

Fotograaf: Josh Walet
ít Koffiehuis.'
ít Koffiehuis

Eet & Drink Cafe in het centrum van Boskoop